info@swimfin.nl info@swimfin.nl
By :
Comment :

Winactie op www.jmouders.nl

jm ouders cover

Winactie op www.jmouders.nl

J/M is het enige opvoedblad voor ouders van schoolgaande kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 16 jaar. In samenwerking met SwimFin houdt J/M een maand lang een winactie waarbij 10x een SwimFin is te winnen (t.w.v. € 29,95 per stuk). Op de website van J/M (www.jmouders.nl) is een vragenlijst te vinden. J/M verloot 10x één SwimFin onder de deelnemers die alle vragen goed hebben beantwoord. De winnaars worden eind april benaderd en zullen hun SwimFin zo snel mogelijk per post ontvangen.


Over J/M

J/M magazine is een informatief, journalistiek maandblad dat zich richt op alle aspecten van het ouderschap. Niet belerend, maar praktisch, toegankelijk en betrokken. De redactie informeert ouders helder en deskundig over de vele beslissingen die bij het opvoeden gemaakt moeten worden.Maar het gaat in J/M niet alleen over opvoeden. Ook de relatie tussen ouders, hun omgeving, de combinatie werken en opvoeden, en lichamelijk en geestelijk welzijn komen ruim aan bod. Er is immers zoveel méér dat ouders raakt en interesseert! J/M is het een geliefd journalistiek magazine dat wordt gelezen door ouders die met een open blik ‘opvoeden’. Ouders die zelf midden in het leven staan én de wereld van hun kinderen serieus nemen.

zweminstituut logoZweminstituut te Rijswijk geeft zwemles met behulp van de SwinFin

Het Zweminstituut – dé zwemschool in de omgeving van Rijswijk – heeft sinds kort de SwimFin opgenomen in haar lesmethodieken. Het Zweminstituut is vooruitstrevend in het geven van zwemlessen volgens de richtlijnen van het Zwem-ABC gesteld door de Nationale Raad van Zwemdiploma’s (NRZ). De SwimFin past hierom perfect in hun zwemlessen.

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *

happy wheels demo