info@swimfin.nl info@swimfin.nl
By :
Comment : Off

Welkom in de wereld van SwimFin!

De SwimFin is de eerste echt unieke evolutie in de markt van zwemhulpmiddelen sinds decennia. Een beproefde methode om iedereen te helpen bij het leren zwemmen! In tegenstelling tot zwembandjes, zwemgordels en zwemzitjes werkt de SwimFin in harmonie samen met het lichaam om een betere en meer natuurlijke zwempositie te bereiken.

De SwimFin wordt op de rug gedragen en belemmert of beperkt daardoor op geen enkele wijze de bewegingsvrijheid van het kind. Andere zwemhulpmiddelen als zwempakjes, zwembandjes, schijven en zwemvesten hebben de neiging om de zwemmer voorover of rechtop te duwen. Daarnaast belemmeren deze zwemhulpmiddelen wel degelijk de bewegingsvrijheid. De SwimFin geeft zoveel drijfvermogen als de zwemmer nodig heeft terwijl het helpt bij het handhaven van de juiste lichaamshouding.

Het geeft kinderen zelfvertrouwen in het water, een gevoel van onafhankelijkheid en motiveert om sneller te leren zwemmen. Maar zwemmen met de SwimFin is vooral erg leuk! Met de SwimFin om voelen kinderen zich als een vis in het water.

 

happy wheels demo